Fighter pokal

Westside Rodders udgiver hvert år, en vandrepokal, også kaldet "fighter-pokal", og gives til en person i klubben, som har gjort noget ekstraordinært, med sin bil, en stor indsats indenfor klubben, eller hobby'en generelt ! Pokalen skal altid gives videre, til et andet medlem, som vælges i samarbejde med de sidste "fightere"!

Fighter pokal 2024

Morten Sørensen overragte pokalen til Thomas Nørholm, med disse ord:
Det Må siges det går til en figther denne gang.... 
Personlig er modtager Flink/hjælpsom og med humor.
tager/søger råd i netværket og giver også råd/hjælp i netværket.
tak for det.

Personligt og ved også andre har samme mening om ham som jeg har.
Men Nok VIGTIGST at han har ånden til vores alles hobby og til de gamle/fine Kasser vi alle gør i.
Forhørt ved tidligere Modtagere af pokalen som alle gir TOMMEL UP !!!
TILLYKKE:..... Thomas Nørholm (Thomas Elli).
og tak for at jeg måtte passe på pokalen.'/ Morten Sørensen..... 

 

Fighter pokal 2023

Jens Fahlberg overragte pokalen, på vegne af John Bech.
John synes Morten Sørensen skal ha pokalen.Han er født 1971 ( nærmest junior medlem) Købte Rod for ca 8 år siden. Og har kørt til alt hver sommer. Han er et socialt væsen, så da træffet i Vingsted skulle planlægges var han klar. Har lagt uendelig mange timer i det (sammen med andre).
Tillykke til Morten

 

Fighter pokal 2022

Riise fører ordet fra medbragt tekst.:

    modtagere: John og Annette Bech.

    For at være super entusiastisk og hjælpsom til træf og lign. arrangementer.

    For at have bidraget med premierog pokaler igennemtiden.

    For at åbne deres hjem og dele ud af gløgg, æbleskiver og hyggeligt samvær den mørke juletid.

    For at bygge og færdiggøre 2 rigtig fine HotRods.

 


Fighter pokal 2021

Westside Rodders Figther Pokal, (Peter Lindgren på vegne af Morten Bak-Fredslund Nuværende ejer). Klubbens Figther Pokal går i år til (2 pers. Samlet) Søs og Multi , Tillykke med klap. Peter Lindgren udtalelse på vegne af Morten Bak-Fredslund: Et år er gået og pokalen skal have et nyt medlem. Det har været fantastisk at se på Pokalen hver dag og tænke på de oplevelser jeg har fået gennem klubben. Det er netop disse oplevelser som gør at en klub som vores, holdes i live. DER SKAL SKE NOGET – ellers går det i stå. Corona har været bremseklods på flere områder det sidste års tid, men mon ikke vi Snart kan komme op i gear og mødes på tværs af landet igen og dele af vores Erfaringer og vise hvad der sysles med i garagerne. Netop den del af klubbens virke – at være aktiv og social, det er i højeste grad Kendetegnende for næste ”Figther” som Rene, Peter og jeg har besluttet skal modtage Pokalen 2021 denne gang. Det bliver for første gang i klubbens historie, to personer Som i fællesskab skal modtage den. De har om nogen, været aktive i klubben, både som deltagere til træf herhjemme og I udlandet, som medhjælpere til træf og altid klar til at hjælpe til. De er essensen af det WSR handler om. Sammenhold og kærlighed til de gamle Biler. SØS og MULTI, Tillykke….

Fighter pokal 2020

Her i 2020 gik fighter pokalen til Morten Bak-Fredslund. Pokalen blev overdraget af Rene Riise. 
Rene siger følgende omkring vandre pokalen: Morten fortjener denne pokal, da han gennem de seneste 8 år har været tovholder for Westside Rodders arrangementerne, heriblandt ESRA, Øster Hurup samt de sidste to i Vestbirk og igen er han med på ESRA træffet. Blandt os i Westside Rodders er han utrolig værdsat for det han gør for klubben. Udover det han gør for klubben, har han en fin 37’er, som der arbejdes på. Men ved siden af alt dette, så har han startet ny virksomhed, en kone der læste til læge, 2 børn og alligevel et kæmpe overskud til Westside Rodders. En stor tak til ham, dette er yderst fortjent!

Fighter pokal 2019


Denne gang fik Rene Riise Pokalen. Tillykke med det. Han fik den fra Peter Lindgren, som fortalte om det store gå på mod Rene har udvist.

Fighter pokal 2013


Vi , Morten Jønsson, Lars Knudsen og jeg, har virkelig lagt hovederne i blød for at finde én værdig overtager af klubbens Fighterpokal. Der kom nogle op, som havde fået synes deres rod, nogle som havde lavet en ekstra indsats i klubben, og nogle som bare er gode…….!

Jeg var en dag omme ved Kurt her fra Herning, og se hvor langt han var kommet med hans 37’ Ford, og han havde lige lånt en bog….! En bog om en mand og hans bil…, fra den tid hvor nogle lavede en bil ud fra deres egne idé’er og op til i dag, hvor én af disse biler, er blevet restureret tilbage til det oprindelige. Det er selvfølgelig Palle fra Assens’ ” the Jack Stewart Ford”!

En fantastisk bog, om hele historien, fra begyndelsen, og til nu, og opbygningen af bilen.

Palle fortjener om nogen, med sit arbejde, på bilen, og ikke mindst arbejdet omkring historien om bilen, og de folk der har været inde omkring den, at få vores Fighterpokal.

En værdig modtager 2013…., Palle fra Assens…. TILLYKKE

Gert Maj

Fighter pokal 2012


2012

På generalforsamlingen 2012, blev Benny Højer, Lars Knudsen og jeg enige om, at vandrepokalen, skulle gå til Morten Jønsson.

Morten har med sin ildhu, endnu engang formået at få en rod op at stå, og det med en finish og frisk look, så de fleste siger wauuu....!

En kampgejst som er misundelsesværdig.........

Stort tillykke til Morten Jønsson

Gert Maj

Fighter pokal 2011


2011

Som I ved fik jeg, Gert Maj pokalen af Benny, sidste gang, nu var det min tur til at give den videre. Det har været lidt svært at finde én person, som virkelig har fightet i 2010…, ikke fordi ingen har lavet noget, men det er jo en pokal, til én som har kæmpet ekstraordinært for sin bil eller for hobbyen som helhed. Så jeg går lidt tilbage i tiden, hvor én fik sin absolut nysynede rod, totalt skadet ved et tåbeligt uheld. Jeg kan slet ikke forestille mig, først at have kæmpet i flere år med at bygge min egen bil, være helt oppe at køre over at få den synet og få numre på bilen, for derefter at kunne se sin drøm, blive knust…….., jeg havde sku grædt snot i flere dage…… Men nej, han kommer sku op på hesten igen, og går straks i gang med at opbygge en helt ny bil…., magen til, men helt forfra ……, igen. Og faktisk under 1 år senere, står den klar …, nymalet, og med numre på, klar til at blive nydt…. Jeg har så stor respekt for den ”fighter”, og han fortjener om nogen, vores vandrepokal…… tillykke til Lars Knudsen